Frihet til å velge!

Måten vi ser TV på forandrer seg i raskt tempo. Nå er det kapasiteten og hastigheten på bredbåndet ditt som avgjør hvilke muligheter du har. Slik at du og familien din kan se det dere vil, når dere vil og på de skjermene dere vil – uten irriterende kapasitetsproblemer.

Med Altibox Fiberbredbånd har du overlegen kapasitet og hastighet helt inn i boligen. Slik at alle kan velge, på alle skjermer – samtidig. Og det gjelder ikke bare TV. Sider laster på et blunk og du har muligheten til å strømme filmer og serier i full HD uten forstyrrelser. Du får lynrask nedlasting av store filer – og like rask opplasting. Og muligheten til å dele store filer som videoer og bilder med vennene dine på et øyeblikk.

Nå er det du som setter premissene for underholdningen – og fiberbredbåndet er ditt beste hjelpemiddel.